Wie is Steicon-Plus

Wij zijn één van de toonaangevende steigerbedrijven in de regio Vlaanderen. We zijn gehuisvest in Eeklo, centraal gelegen tussen Gent, Brugge en dichtbij de Vlaamse kust. Onze medewerkers zijn uitstekend gekwalificeerd en realiseren ook veeleisende oplossingen voor elk steiger project, zowel groot als klein

Steiger systemen

Wij werken voornamelijk met de hooggekwalificeerde steigers van LAYHER en MJ . Ons materieelpark omvat onder andere kaders en modulaire systemen. Ook kan u bij ons terecht voor het huren van Alu -rolsteigers, . Lees hier meer over de soorten steigers die we kunnen implementeren.

Offertes

Voor het ontvangen van een offerte neemt u contact met ons op middels het aanvraagformulier die u hier kan invullen. U bezorgt ons zo veel mogelijk relevante gegevens betreffende de opstelplaats en het object dat voorzien dient te worden van steigers. Pas als één en ander niet concreet duidelijk is plannen wij een plaatsbezoek. Omwille van ecologische en organisatorische redenen verzamelen wij deze werfbezoeken per regio. Een kleine wachttijd is dan mogelijk. De offertes vermelden steeds de plaats van de werf, de afmetingen, de montageprijs inclusief de huur voor x-aantal weken, de huurprijs per bijkomende week en tot slot de algemene voorwaarden en betalingscondities voor het steiger project.

Uitvoering

Op basis van tijdens decennium opgebouwde ervaring bieden wij onze klanten een betrouwbare, tijdige en professionele uitvoering van de aan ons opgedragen taken. Wij nemen complexe projecten aan en verhuren steigers en accessoires. We ontwikkelen steiger structuren die verder gaan dan het standaard ontwerp en dit in samenwerking met ervaringsdeskundigen. Een modern machinepark met hijskranen, liften, lieren en een uitschuif lift maakt een veilige en ergonomische montage van steigers mogelijk.

Jobs

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiaires. Solliciteer bij ons en maak deel uit van ons toegewijde team. Openstaande vacatures en alle andere gerelateerde informatie vindt u hier.