ANDERE STEIGERS

EVENEMENTEN – OPENBARE BESTUREN – INDUSTRIE – PARTICULIER

Voor vele denkbare situaties kan de integratie van een steigerconstructie een oplossing betekenen. Deze steigerconcepten worden steeds met modulaire steigers opgebouwd. Anders dan bij gevel -of bouwsteigers wordt elk van deze projecten tot in het detail bestudeerd. Deze calculaties zijn uiterst belangrijk aangezien grenzeloze toepassingen dikwijls gepaard gaan met grenzeloze risico’s. Daarom, STEICON kan bogen op decennia ervaring die resulteert in een efficiënte oplossing voor niet alledaagse contructies.

Of het nu gaat over een drijvende steiger, een steiger montage boven het water, een steiger aan een monumentaal of delicaat gebouw of om een imposant werkplatform. U kan rekenen op onze ervaring!

Toepassingen

  • Steigerbouw van werkplatformen voor een breed scala van toepassingen, van kleine tot grote oppervlaktes, voor plafoneer-werken, leidingbouw, onderzijden van bruggen enz.
  • Plaatsing van trappentorens voor de toegankelijkheid van gebouwen, daken, bouwputten of overbrugging met passerelle van wegen.
  • Nog zoveel meer toepassingen waarbij een veilige werkplek op hoogte wenselijk is.

Enkele montage voorbeelden: